Breda helpt alleenwonende ouderen!

Langer veilig en gezond thuis blijven wonen

Wilt u graag oud worden in uw eigen huis? En maakt u zich zorgen of dit nog wel mogelijk is? Heeft u of bent u een betrokken mantelzorger die graag inzicht heeft in hoe het gaat en wat hulp kan gebruiken?

Dan komt gemeente Breda met een oplossing voor u. De gemeente biedt namelijk inwoners de mogelijkheid om nu tot het eind van 2019 gratis Sensara leefstijlmonitoring te gebruiken. Zo kunt u vertrouwd raken met het gebruik van een nieuw hulpmiddel waarmee u langer veilig thuis kunt blijven wonen.

Ik vind het een topsysteem. Het geeft me zoveel rust. Als ik oma nu bel hoef ik ook niet meer telkens naar haar gezondheid te vragen maar kunnen we gewoon kletsen, want Sensara geeft me al de informatie die ik nodig heb.

- Dhr. D. Vrieze, zorgt voor zijn oma -

Wat is Sensara?

Voor u

Voor u verandert er weinig. Er worden slechts enkele bewegingssensoren bij u in huis geplaatst, zodat uw mantelzorger op de hoogte blijft, mocht er iets met u gebeuren. Wel zo’n veilig gevoel!

Voor uw mantelzorger

Uw mantelzorger kan nu een oogje in het zeil houden, zonder dat daar camera’s voor nodig zijn. Het geeft hem of haar een veilig en gerust gevoel om te weten hoe het met u gaat. Uw mantelzorger krijgt meldingen, mocht er iets met u gebeuren.

Ook voor mij?

  • U bent alleenwonend
  • U heeft een mantelzorger (familie, kennis of andere bekende) met een smartphone
  • U beschikt over internet in huis (of bent bereid om dit aan te schaffen)
  • U wilt graag zo lang mogelijk veilig thuis blijven wonen

Heeft u interesse?

Meld u dan nu aan via het onderstaande formulier en wij nemen z.s.m. contact met u op!