Breda helpt alleenwonende ouderen!

 Langer veilig en gezond thuis blijven wonen.

 

Wilt u graag oud worden in uw eigen huis? Maar maakt u zich zorgen of dit nog wel mogelijk is?

Heeft u of bent u een betrokken mantelzorger, die graag inzicht heeft en wat hulp kan gebruiken?

Dan komt gemeente Breda met een oplossing voor u. De gemeente biedt aan 1000 inwoners de mogelijkheid om 1 jaar lang gratis Sensara leefstijlmonitoring te gebruiken. Zo kunt u vertrouwd raken met het gebruik een nieuw hulpmiddel waardoor u langer veilig thuis kunt blijven wonen.

Wel heeft u Internet in huis nodig, heeft uw mantelzorger een smartphone nodig en wordt u gevraagd om mee te werken aan een onderzoek over thuiszorg technologie.

Heeft u interesse?

Meldt u aan of neem contact met ons op!

Vul uw gegevens in en wij nemen z.s.m. contact met u op!

* verplicht veld
Wij verstrekken uw gegevens niet aan derden

"Ben blij met het systeem, vooral erg fijn om te zien dat mijn schoonmoeder nog meer in beweging is dan ik dacht!"

– Mevr. J. van der Werff, mantelzorgster in Breda –

Beter weten, beter zorgen!

Sensara HomeCare is er voor u als alleenwonende oudere. Samen met uw kinderen en vrienden wilt u ervoor zorgen zo lang mogelijk in uw eigen huis te kunnen blijven wonen op een veilige manier. Daar helpen wij u graag bij.

Sensara HomeCare is een makkelijk te gebruiken online leefstijlmonitor die uw kinderen, vrienden of buren waarschuwt mocht er iets aan de hand zijn. Een oogje in het zeil dat u helpt zelfstandig in uw eigen huis te blijven wonen. Voor uw geliefden is Sensara HomeCare de makkelijkste manier om tóch te zorgen als zij niet fysiek aanwezig kunnen zijn.

Sensara HomeCare attendeert u ook op mogelijke gezondheidsrisico’s zoals toenemend valgevaar of kans op uitdroging in de zomer. Vroegtijdig signaleren van dergelijke risico’s geeft u de mogelijkheid om te voorkomen in plaats van te genezen.