Het Hulpmiddelen Centrum biedt nu ook Sensara HomeCare aan!

 

November, 2017 – Ouderen willen langer veilig en gezond thuis blijven wonen waardoor de vraag naar hulpmiddelen die hun daarbij kunnen helpen toeneemt. Voor de standaard personen alarmering, waar men vaak naar op zoek gaat, biedt het Hulpmiddelen Centrum nu een modern alternatief, Sensara HomeCare.

Alarmering

Met een extra alarmknop voor noodsituatie en bewegingsmelders registreert en analyseert Sensara de dagelijkse activiteiten in huis. Zo kan Sensara, zonder dat de drukknop gebruikt hoeft te worden, automatisch alarmeren na een val en zelfs waarschuwen voor een valrisico.

Gerust gevoel

Via de gemakkelijke app kunnen mantelzorgers zien dat het goed gaat. Wanneer er hulp nodig is, bijvoorbeeld na een val, geeft de app een melding. Dit geeft u en uw mantelzorger een gerust gevoel.

Preventie

Ook kunnen risico’s voorkomen worden door ze vroegtijdig te signaleren. Zo geeft Sensara o.a. aan wanneer de loopsnelheid achteruit gaat. Hierdoor kan snel actie ondernomen worden om het valrisico te verlagen.

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Bezoek dan het Hulpmiddelen Centrum of neem contact op met Sensara via info@sensara.eu of bel 010-7640803.