Sensara ontwikkelt platform voor flexibiliteit en snelheid

Sensara ontwikkelt nieuw platform voor flexibiliteit en snelheid in de zorg

 

Rotterdam, Nederland, 23 April 2020

 

Flexibel en snel een zorgorganisatie voorzien van zorgtechnologie: Sensara maakt dit mogelijk met de komst van haar nieuwe Cloud-platform.Zorgtechnologie op maat met SensaraCare in de Cloud: bepaal per cliënt wat er nodig is. Daarnaast biedt SensaraCare in de Cloud een belangrijke ontwikkeling in de strijd tegen Corona door de installatietijd op de kamer met 90% te verminderen ten opzichte van traditionele systemen. Zo kunt u SensaraCare flexibel en snel inzetten voor de ondersteuning van de zorg.

 

Flexibel en snel in de cloud

Elke cliënt is anders en de behoefte van vandaag kan morgen al veranderd zijn. Dat vraagt om flexibele zorgtechnologie op maat. SensaraCare biedt inzicht door data te leveren met de hoogste kwaliteit sensortechnologie, dwaaldetectie en andere alarmfuncties.

 

Het installeren van zorgtechnologie bij zorgorganisaties is vaak tijdrovend door benodigde kabels en infrastructuur en heeft daardoor veel impact op de dagelijkse gang van zaken. Met de introductie van het Cloud-platform en de Plug & Play sensoren van Sensara wordt de installatietijd vermindert van 2,5 uur naar 15 minuten op de kamer. Dat is ook mogelijk als er geen infrastructuur aanwezig is, door gebruik te maken van mobiele netwerken. Flexibel en snel, ook op bestaande locaties.

 

Ook nu tijdens de Corona-crisis helpt Sensara. Houd ons in de gaten, binnenkort introduceren wij nieuwe functionaliteiten voor de strijd tegen Corona.

 

Over Sensara

Sensara biedt de slimste technologische oplossing voor zorginstellingen en thuiszorgorganisaties, om ouderen met een zorgbehoefte de best mogelijke persoonlijke zorg aan te bieden zodat zij zo lang mogelijk veilig en in vrijheid in een vertrouwde omgeving kunnen leven.

 

Contact

Telefoon: 010 7640803

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.