Beste Sensara gebruiker,

U kunt uw Sensara abonnement(en) opzeggen door onderstaand formulier in te vullen. Zodra wij het formulier ontvangen hebben, zullen wij de facturatie stopzetten met inachtneming van 1 maand opzegtermijn.

 

Nu uw overeenkomst afloopt, heeft het Sensara-systeem voor u geen waarde meer. Met name uit het oogpunt van duurzaamheid zou het zonde zijn als de sensoren zo maar in de prullenbak verdwijnen. Voor ons heeft het systeem nog wel enige waarde, aangezien gebruikte systemen alsnog ingezet kunnen worden voor bijvoorbeeld demonstraties en als testsets.

 

We zouden dan ook graag zien dat u de sensoren en toebehoren naar ons terugstuurt. Om dit aantrekkelijk voor u te maken, bieden we u als bedankje daarvoor graag een VVV-cadeaubon ter waarde van € 15,00 aan. Daarmee compenseren we u de verzendkosten van circa € 6,00 en houdt u er toch nog een klein extra bedrag aan over.

 

Wilt u hiervan gebruik maken?

 

Doet u alle sensoren, kabels en toebehoren dan in een doos, vermeld uw naam en adres erop en verstuur het naar:

Sensara B.V.
Marconistraat 16
3029 AK Rotterdam

Zodra we uw retourpakket ontvangen en deze compleet is, sturen we u de cadeaubon direct toe. Nogmaals bedankt voor het vertrouwen dat u in Sensara stelde. Als u nog vragen of opmerkingen voor ons heeft, horen we die altijd graag.

 

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input