Sensara HomeCare is nu verkrijgbaar bij 60 Vegro winkels!

 

28 september, 2017 – Vegro Thuiszorgwinkel breidt haar assortiment uit met het leefstijlmonitoring systeem van Sensara.

Nu ouderen langer veilig en gezond thuis willen wonen neemt de vraag naar hulpmiddelen die hen daarbij kunnen helpen toe. Voor de standaard personen alarmering, waarvoor men vaak als eerste naar de winkel gaat, biedt de Vegro nu een modern alternatief, Sensara HomeCare.

Alarmering
Naast een alarmknop voor noodsituaties registreert en analyseert Sensara met kleine bewegingsmelders de dagelijkse activiteiten in huis. Zo kan Sensara, zonder dat er een drukknop nodig is, toch alarmeren na een val en zelfs waarschuwen voor een valrisico.

Gerust gevoel
Mantelzorgers krijgen via een gemakkelijke app een gerust gevoel. Ze kunnen zien dat het goed gaat maar krijgen ook een melding als hulp nodig is, bijvoorbeeld na een val.

Preventie
Ook kunnen risico’s voorkomen worden door ze vroegtijdig te signaleren. Zo geeft Sensara o.a. aan wanneer de loopsnelheid achteruit gaat. Hierdoor kan snel actie ondernomen worden om het valrisico te verlagen.

Vegro is sinds 1985 dé Specialist in Hulpmiddelen. Bij meer dan 60 Vegro Thuiszorgwinkels kan men terecht voor het lenen, huren en kopen van hulpmiddelen op het gebied van gezondheid, mobiliteit, welzijn, kraamtijd, slaap- en wooncomfort, sport en revalidatie.

Sensara is sinds 2013 marktleider in leefstijlmonitoring. Door zorgprofessionals en particulieren wordt Sensara gebruikt in zorginstellingen, kleinschalig wonen, thuiszorg of door alleenwonende ouderen thuis.

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Bezoek dan een van de 60 vegro winkels of neem contact op met Sensara.